accessible
התקשרו עכשיו: 08-9364540
בונדיגו

מתכונים

הכנת חלה ולחמניות - מתכון מצולם של אורי שפט

 

לחם כאפוש מהמטבח העדני

 

לפרטים והזמנות חייגו 08-9364540 או לחצו כאן 

 

לחם סודה אירי עם פיליס גלזר

 

לחם שיפון רוסי עם ארז קומרובסקי

 

לפרטים והזמנות חייגו 08-9364540 או לחצו כאן 

 

לחם ללא שמרים - קרין גורן

כמות: כיכר אחת גדולה

חומרים

4 כוסות קמח (560 גרם)

1 כפית גדושה אבקת סודה לשתייה

1 כפית גדושה מלח

חצי ליטר רוויון (אין תחליפים!)

1 כוס תוספות לפי הטעם למשל: עגבניות מיובשות, עשבי תיבול, בצל מטוגן, זיתים קצוצים, גבינת פרמזן


אופן ההכנה

מערבבים יחד את כל החומרים לבצק אחיד ולשים חצי דקה על משטח מקומח.

מוסיפים תוספות שאוהבים ולשים לפיזור אחיד שלהן בבצק.

מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .

בעזרת סכין חורצים X במרכז.

אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות להשחמה.

מצננים לפני שמגישים.

 

לחמניות בצורת קרואסון - קרין גורן

 

 

 

למתכונים נוספים חייגו 08-9364540

בונדיגו ברשתות חברתיות

נשמח לעמוד לשירותכם

בונדיגו פייסבוק - FA

פייסבוק

 בונדיגו – יוטיוב

יוטיוב

בונדיגו – יצרנים
כתובתנו: פקריס 3, פארק המדע רחובות    טלפון: 08-9364540
בונדיגו - גם אצלי במטבח