accessible
התקשרו עכשיו: 08-9364540
בונדיגו

תנורי עישון לבשר

עישון בשר הוא תהליך לא מסובך במיוחד ותירגול יביא במהרה לתוצאות מצוינות,

אך יש צורך באביזר חיוני אחד - מעשנת.

מעשנת יכולה להיות מאולתרת לאירוע חד פעמי ,מותקנת על הגריל הביתי שלכם,

או בנויה ועומדת בפני עצמה.

כל אחד יכול וצריך לחשוב מה הכי מתאים לו מבחינת גודל המקום הפנוי שעומד לרשותו,

כמות הפעמים בה הוא מעריך שישתמש במעשנת ויכולת ההשקעה הכספית שלו.

יש מי שיעדיף לקורא וללמוד את הנושא ואז לבנות בכוחות עצמו מתקן לעישון בשר מחבית או אפילו דוד מים ישן,

יש מי שיחפש איך לעשן תוך שימוש בגריל הביתי( ישנם היום כאלה שמגיעים עם מקום מובנה בהם לעישון),

ויש מי שיעדיף לפנות למומחים ולקנות מעשנת .

שיקול נוסף שעליכם לקחת בחשבון הוא גודל המעשנת הנדרשת לכם.

יש מעשנות קטנות וגדולות,חשוב לוודא,לשאול ולהתעניין כמה בשר בדיוק אפשר להכניס למעשנת אותה בחרתם.

 

לפרטים ורכישת מעשנת בשר חייגו 08-93.64540 או לחצו כאן 

 

המעשנת עצמה תהיה בנויה מחלק תחתון ובו מקור האש,הפחמים המופרד ברשת מתא עליון

שבו יעושן הבשר. לפעמים יהיו בתא העליון מוטות כדי שיהיה אפשר לתלות נתחי בשר או עוף 

על וו.

דברים נוספים שחשוב לבדוק - 

מד טמפרטורה,

יכולת לווסת את כמות האוויר הנכנס לתא התחתון ועל ידי כך לשלוט בבעירה,

יכולת לווסת את כמות העשן שעוברת מהתא התחתון לעליון,

גישה נוחה לבשר בתא העליון,

האם יש מקום לכלי שיקלוט את השומן הנוטף מהבשר לפני שזה יטפטף לאש ויצור בערות וטעם לא נעים,

האם יש מקום להוסיף כלי מים או נוזל אחר לתוספת עסיסיות ולחות,

עובי דפנות המעשנת, מאיזה חומר היא עשויה - יעידו על העמידות שלה.

 

למי שמתעניין בעישון קר-

על תא הבעירה להיות מרוחק מהתא בו מעושן הבשר, על העשן לעבור בשרוול אל 

התא העליון תוך שהוא מתקרר מספיק. בדרך כלל יותר קשה לאלתר מעשנת כזו לבד

וכדאי במקרה הזה להתייעץ עם מומחה או חברה שמתמחה בבניית מעשנות.

 

 

לפרטים ורכישת מעשנת בשר חייגו 08-9364540 או לחצו כאן 

 

 

 

בונדיגו ברשתות חברתיות

נשמח לעמוד לשירותכם

בונדיגו פייסבוק - FA

פייסבוק

 בונדיגו – יוטיוב

יוטיוב

בונדיגו – יצרנים
כתובתנו: פקריס 3, פארק המדע רחובות    טלפון: 08-9364540
בונדיגו - גם אצלי במטבח