accessible
התקשרו עכשיו: 08-9364540
בונדיגו

סוגי עצים לעישון בשר

העץ בו משתמשים לעישון חשוב מאוד.

אסור להשתמש בשבבי עצים מעובדים או בשאריות מנגריה כלשהי שכן עצים אלה לרוב מכילים צבעים או חומרים רעילים.

כמו כן לא מומלץ להשתמש בעצים כמו אורן המכילים שרף רב שעלול להתלקח ולגרום לטעם מריר ולא רצוי באוכל.

בדרך כלל משתמשים בעצים קשים,יבשים .

על מנת לקבל בשר מעושן ברמה גבוהה, שיש לו ריח עישון טוב, מומלץ להוסיף לפחמים או לעץ הבוער, שבבי עץ איכותיים .המתאימים לעישון בשר ודגים.

שבבי עץ טובים, או נסורת המתאימה לעישון, חשובים לטעם של הבשר או הדג המעושן .ויש מבחר גדול של טעמים להתנסות בהם..

השבבים האלה אינם דורשים השריה מוקדמת ומוכנים לשימוש בכל גריל או מעשנת.

 שבבי עץ היקורישבבי עץ מסקיטשבבי עץ תפוח

 

 

לפרטים ורכישה חייגו 08-9364540 או כאן 

שבבי עץ מייפל

שבבי עץ פקאןשבבי עץ דובדבןשבבי עץ תפוז

שבבי עץ מולברישבבי עץ פקאן שחורשבבי עץ סאספרסשבבי עץ אלון

 

 

 

  

לפרטים ורכישה חייגו 08-9364540 או כאן 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בונדיגו ברשתות חברתיות

נשמח לעמוד לשירותכם

בונדיגו פייסבוק - FA

פייסבוק

 בונדיגו – יוטיוב

יוטיוב

בונדיגו – יצרנים
כתובתנו: פקריס 3, פארק המדע רחובות    טלפון: 08-9364540
בונדיגו - גם אצלי במטבח