אלנקה ELENKA
מתוך אתר החברה:
50 שנות ניסיון הנטועים בהיסטוריה המפוארת של סיציליה. אלנקה הפכה לשם נרדף לגלידה ואפייה בכל העולם. החברה לקחה את המסורת הנדיבה של האי שטוף השמש והפכה את פירותיו לסידרת מוצרים מעולים בתחומם.
פיתוח טכנולוגי מתמשך מבטיח שמוצרי אלנקה יעמדו תמיד בדרישות הגבוהות של תעשיית המזון והצרכנים.
ממעבדה קטנה לשמנים תאריים ועד למפעל המצליח היום. זו היתה דרך של אהבה ונאמנות לרעיון שהתחיל עם אנטוניו גלבנו,מייסד החברה.
הדרך ממשיכה היום עם בנו פרנצ'סקו ומביאה להערכה בינלאומית למוצרי אלנקה.
ביטחון וחידושים הם מאבני היסוד של חברת אלנקה ואמת המידה לכל טוויסט מודרני וחדשני שהיא מפתחת במתכונים הישנים.
כך יכולים טובי האנשים בעולם לתת דרור לדמינום ולהגיע לתוצאות נפלאות על ידי שימוש במוצרי החברה.
במעבדות אלנקה המדע משמש כאמצעי להעביר את סודות האפייה והכנת הגלידה הסיצילאינית לכל העולם.
קישור לאתר החברה - אלנקה