accessible
התקשרו עכשיו: 08-9364540
בונדיגו

מסחטות מיץ

לפרטים והזמנות חייגו 08-9364540 או לחצו כאן

מסחטות מיץ

בשנים האחרונות הולך וגובר העניין בתזונה בריאה,הרבה יותר אנשים עוברים לאורח חיים צמחוני או טבעוני. חלק מרכזי בתזונה שלנו חוזר להיות פירות וירקות.

אבל לרובנו בחיים המודרניים של היום קשה למצוא את הזמן להכין ולאכול כל כך הרבה ירקות ופירות. כאן בדיוק היתרון העצום של המיץ הטרי.

אחרי שנים של תזונה לקויה וחסרה ,המיץ עוזר לגוף שלנו לקבל ולספוג במהירות כמות גדולה של חומרים תזונתיים נהדרים - בריאות טבעית בכוס.

עד לשנים האחרונות הכרנו מסחטה ידנית , כמו למשל המסחטות של קונסטאר או מרפי ריצ'ארדס  או 

מסחטות צנטריפוגה -

כמו הסידרה הקלסית והמצויינת של חברת ברוויל

בריוויל הינה חברה אוסטרלית שמייצרת מגוון מוצרים ומצטיינת בעיצוב מוצר, נוחות שימוש וסטייל.
היום השם ברוויל מזוהה גם עם קומקומים,טוסטרים ומוצרי מטבח אחרים כמו בלנדרים,מעבדי מזון ומסחטות מיצים.

 

המסחטה החשמלית סוחטת מיץ מפירות, ירקות, עשבי תיבול ועוד, באופן מכני, ומאפשרת מיצוי גדול יותר של מיץ מאשר בסחיטה ידנית.

בשנים האחרונות יש סגנון סחיטה חדש ש"תופס" את השוק - סחיטה איטית. סחיטה שהוכח שביכולתה לשמור על מיץ בעל יותר ערכים תזונתיים ויציבות מכיוון שאינו מתחמם במהלך הסחיטה.

 מסחטות איטיות - 

 יורום - המובילה בשוק המסחטות האיטיות ומי שפיתחה את הדגם הראשון ! ממשיכה להשתכלל ולייצר דגמים חדשים ,יפים,חזקים ויעילים. מהווה מודל לחיקוי עבור חברות אחרות.

לקסן - מפתחת מסחטה ידנית וחשמלית לסחיטה איטית

העקרונות שמנחים את החברה הם - פונקציונליות,איכות,נקיון קל ומחיר נוח ומתאים לכל כיס.
בחברה מאמינים שלכל אחד מגיע להנות מבריאות טובה וסגנון חיים בריא,

 

מסחטות אלו מופעלות באמצעות חשמל, ולכן השימוש בהן דורש מאמץ קטן בהרבה מזה הנדרש בהפעלת המסחטות הידניות. מהירות הפעולה של מנגנון המסחטה משפיעה על איכות המיץ. מסחטות עם מהירויות משתנות נחשבות לאיכותיות יותר. בסחיטה איטית מהירות הבורג הסוחט תהיה מתחת ל100 סיבוב לדקה.


היתרון הבולט ביותר של מכונות לסחיטת מיצים היא הורסטיליות קרי, האפשרויות המגוונות לסחיטת מיץ, ניתן לסחוט מיצים משורשים, מגבעולים כגון סלרי ופטרוזיליה ונענע וניתן לסחוט מיצים מפירות קשים כגון תפוחי עץ וגזר וסלק.
יתרון נוסף הוא שלאכול נוכל לאכול פרי שניים אולי שלושה ואילו מיץ נוכל להפיק ממספר גדול של פירות ולשלב בינהם.

דבר נוסף שניתן לביצוע במסחטות איטיות הוא למשל הכנת חלב שקדים או חלב סויה, הכנת סורבה מפרי קפוא .

 לאחר הסחיטה, למרות שרוב האנשים משתמשים במיץ ונפטרים משאריות הפרי,  יש המשתמשים באלו אפיית מאפינס או לחמים ! 

 

לרישום לקבלת טיפים לבישול בריא לחץ כאן

בונדיגו ברשתות חברתיות

נשמח לעמוד לשירותכם

בונדיגו פייסבוק - FA

פייסבוק

 בונדיגו – יוטיוב

יוטיוב

בונדיגו – יצרנים
כתובתנו: פקריס 3, פארק המדע רחובות    טלפון: 08-9364540
בונדיגו - גם אצלי במטבח